Medior Framework Ontwikkelaar/ Architect bij Brightfish

Brightfish is op zoek naar versterking van het Front-end team. Brightfish ontwikkelt sinds 2012 een suite aan mobiele applicaties (web apps en native apps in Android en iOS) voor de zorg die volgens het SaaS principe wordt geleverd en via geavanceerde back-end systemen integreert met bestaande (legacy) systemen in het ziekenhuis of de kliniek.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je de aspiratie om een master te worden in het vakgebied, waarbij je uiteenlopende programmeertalen, platformen, open-source raamwerken en hardware configuraties leert kennen? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen en wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie bouwen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!

Functieomschrijving


Je werkzaamheden bestaan primair uit het verder uitbouwen van de patiënt-applicatie suite, en het onderliggende raamwerk waarin React en React Native worden verenigd in één codebase. Je ontwikkelt veel functionaliteit from-scatch, maar bent ook in staat om je snel in te werken in reeds bestaande platformen en raamwerken, en om hier aanpassingen in door te voeren als dit noodzakelijk is.

Meestal werk je op basis van het agile-principe in kortlopende sprints aan projecten die met zo weinig mogelijk hinder hun weg moeten kunnen vinden naar releases.

Natuurlijk is het bijhouden van kennis omtrent de laatste technologische ontwikkelingen onderdeel van je werkzaamheden. Daarnaast ben je als onderdeel van je werkzaamheden verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van het platform en de serverinfrastructuur, en het borgen van de efficiency van het ontwikkelproces; denk hierbij aan alles waarmee voorkomen wordt dat code onnodig wordt gekopieerd. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en als een vanzelfsprekend onderdeel van je loopbaan beschouwd. De samenstelling van je werkzaamheden groeit met je mee en wordt uitgebreid wanneer je nieuwe vaardigheden opdoet.


Gevraagd wordt

 • Kennis en ervaring met React en React Native

 • 2 tot 4 jaar werkervaring, of veel ervaring vanuit hobbyisme

 • Kennis en ervaring met Objective-C/Swift, Linux, MySQL en PHP zijn een pré

 • Professioneel werken gedreven door een hobbyisten-mentaliteit: je ontwikkelt je kennis en vaardigheden omdat je er plezier in hebt, en je deinst niet terug voor uitdagingen in onbekend gebied

 • Werken in teamverband en gebruik maken van versiebeheersystemen als Git

 • Een goede beheersing van zowel de engelse als de nederlandse taal is vereist

 • Oog voor zowel detail als voor het grotere geheel


Geboden wordt

 • Een fulltime baan bij een jong, enthousiast en innovatief bedrijf

 • Werken in een team met passie voor techniek, UX en design

 • Een professionele maar ongedwongen werksfeer

 • Afwisselende projecten voor klanten uit uiteenlopende sectoren

 • Uitdagend werk en coaching door ervaren professionals

 • Dagelijks verzorgde rijk uitgeruste gezamenlijke lunch met vers brood, beleg en diverse salades

 • Wekelijkse borrel


Bedrijfsprofiel

Brightfish is een scale-up in de zorgsector, waar jonge mensen werken aan verschillende innovatieve IT oplossingen en mobiele applicaties voor zowel artsen als patiënten. Hierbij ligt de nadruk sterk op in-house ontwikkeling, kennisopbouw en het out-of-the-box benaderen van de problemen en uitdagingen van de zorgsector. We bieden onder andere oplossingen op het gebied van Elektronische Patiëntendossiers, kwaliteitsmetingen (PROMS) en medisch wetenschappelijk onderzoek. 

Programmeer-technische kernsystemen en raamwerken ontwikkelen we bijna uitsluitend binnenshuis, waarbij we het beste van onze eigen systemen combineren met open-source aanbod. Het bedrijf bevindt zich in de Hoofddorpse wijk Beukenhorst, in het gebouw the Red Office - dat op loopafstand van station Hoofddorp ligt.

Iedereen die bij ons werkt heeft passie voor wat hij of zij doet en ziet het werk vaak als een uit de hand gelopen hobby. Onze mensen zijn specialist in wisselende vakgebieden en vinden het leuk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uiteenlopende problemen waar onze klanten tegenaan lopen. In het geval van het ontwerpen en ontwikkelen van systemen en applicaties stellen wij onszelf ten doel om een robuuste en complexe backend te voorzien van een intuïtieve voorkant die er ook nog eens gelikt uitziet. Hier doe je als ontwikkelaar veel nieuwe kennis en ervaring op in zowel de diepte als de breedte van het vakgebied.


Interesse? Neem dan snel contact met ons op!